• Дома
  • Диметил сулфоксид
Диметил сулфоксид
  • Диметил сулфоксид(ДМСО) Течен
    Диметил сулфоксид(ДМСО) liquid Dimethyl sulfoxide Product Description Dimethyl Sulfoxide(ДМСО) liquid is an organic sulfide compound. The molecular formula is (CH3)2SO, It is a colorless, без мирис, and transparent liquid at room temperature. Тоа е еден вид запалива течност за апсорпција на влага. Има карактеристики на висока поларитет,...
1 Страница 1 на 1
Испратете ја вашата порака до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА