MSM Powder Suppliers

 • Фарма храна Одделение MSM

  Фармацевтски одделение МСМ Метилсулфонилметан Карактеристика Суровината се синтетизира од диметилсулфоксид со висока чистота(99.9%). Добиено со кристализација и рекристализација во прочистена вода по одвојување и сушење, предноста е висока чистота, Без црни дамки, Без остар мирис. Бојата е повеќе бела и природна,...
 • Козметички одделение МСМ

  Карактеристика на козметички одделение МСМ Метилсулфонилметан Суровината се синтетизира од диметилсулфоксид со висока чистота (99.9%),Добиено со кристализација и повторно кристализација во прочистена вода по одвојување и сушење, предноста е висока чистота, Без црни дамки, Без остар мирис, Бојата е повеќе бела и природна, добра ликвидност !...
 • Feed одделение МСМ

  Одделение за храна МСМ Метилсулфонилметан Карактеристика Суровината се синтетизира од диметилсулфоксид со висока чистота (99.9%),Добиено со кристализација и повторно кристализација во прочистена вода по одвојување и сушење, предноста е висока чистота, Без црни дамки, Без остар мирис, Бојата е повеќе бела и природна, добра ликвидност
 • Индустриска оценка МСМ

  Индустриско одделение МСМ Метилсулфонилметан Карактеристика Суровината се синтетизира од диметилсулфоксид со висока чистота(99.9%),Добиено со кристализација и повторно кристализација во прочистена вода по одвојување и сушење, предноста е висока чистота, Без црни дамки, Без остар мирис, Бојата е повеќе бела и природна, добра ликвидност ! Ниско
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА