• Дома
  • MSM Supplement for Horses and Dogs

MSM Supplement for Horses and Dogs

  • Feed одделение МСМ

    Одделение за храна МСМ Метилсулфонилметан Карактеристика Суровината се синтетизира од диметилсулфоксид со висока чистота (99.9%),Добиено со кристализација и повторно кристализација во прочистена вода по одвојување и сушење, предноста е висока чистота, Без црни дамки, Без остар мирис, Бојата е повеќе бела и природна, добра ликвидност
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА