Our Categories

high purity and most healthy MSM

Lënda e parë sintetizohet nga sulfidoksid dimetil me pastërti të lartë (99.9%). Përfitohet nga kristalizimi dhe rikristalizimi në ujë të pastruar pas ndarjes dhe tharjes, përparësia është pastërtia e lartë, no black spots, no pungent odor. Ngjyra është më e bardhë dhe e natyrshme, likuiditet i mirë!

who we are

VISIT OUR Factory

Kimikatet Zhuzhou Hansen Co, Ltd(Bioteknologji Hunan Ansen Co., Ltd) located at Xinma Industrial Park, Rrethi Tianyuan, Zhuzhou 412000, Kina. The transportation is very convenient, Occupation of 18000 square meter, plant occupation of 7000 square meter. Has GMP clean production workshop. We’ve been focusing on the research and development, production and sales of MSM for twenty years, is an very experienced MSM & DMSO manufacturer with an annual producing capacity of over 4000 tons, and our products quality is stable and reliable.

We strive to provide customers with quality products. Request information, Sample & Quote, Contact us!

HULUMTIMI TANI