Furnizuesit e pluhurit MSM

 • Ushqime të Barnave Klasa MSM

   Pharmaceutical grade MSM Methylsulfonylmethane Feature The raw material is synthesized from high purity dimethyl sulfoxide(99.9%). Obtained by crystallization and recrystallization in purified water after separation and drying, përparësia është pastërtia e lartë, Nuk ka njolla të zeza, Nuk ka erë të mprehtë. Ngjyra është më e bardhë dhe e natyrshme,
 • Klasa kozmetike MSM

  Cosmetic Grade MSM Methylsulfonylmethane Feature The raw material is synthesized from high purity dimethyl sulfoxide (99.9%),Përfitohet nga kristalizimi dhe rikristalizimi në ujë të pastruar pas ndarjes dhe tharjes, përparësia është pastërtia e lartë, Nuk ka njolla të zeza, Nuk ka erë të mprehtë, Ngjyra është më e bardhë dhe e natyrshme, likuiditet i mirë !
 • Shkalla e Ushqimit MSM

  Feed Grade MSM Methylsulfonylmethane Feature The raw material is synthesized from high purity dimethyl sulfoxide (99.9%),Përfitohet nga kristalizimi dhe rikristalizimi në ujë të pastruar pas ndarjes dhe tharjes, përparësia është pastërtia e lartë, Nuk ka njolla të zeza, Nuk ka erë të mprehtë, Ngjyra është më e bardhë dhe e natyrshme, good liquidity…
 • Shkalla Industriale MSM

  Industrial Grade MSM Methylsulfonylmethane Feature The raw material is synthesized from high purity dimethyl sulfoxide(99.9%),Përfitohet nga kristalizimi dhe rikristalizimi në ujë të pastruar pas ndarjes dhe tharjes, përparësia është pastërtia e lartë, Nuk ka njolla të zeza, Nuk ka erë të mprehtë, Ngjyra është më e bardhë dhe e natyrshme, likuiditet i mirë ! Low…
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI