• shtëpi
  • MSM Supplement for Horses and Dogs

MSM Supplement for Horses and Dogs

  • Shkalla e Ushqimit MSM

    Feed Grade MSM Methylsulfonylmethane Feature The raw material is synthesized from high purity dimethyl sulfoxide (99.9%),Përfitohet nga kristalizimi dhe rikristalizimi në ujë të pastruar pas ndarjes dhe tharjes, përparësia është pastërtia e lartë, Nuk ka njolla të zeza, Nuk ka erë të mprehtë, Ngjyra është më e bardhë dhe e natyrshme, good liquidity…
1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI