• Home
  • Dimethyl sulfoxide

Dimethyl sulfoxide

  • Dimethyl Sulfoxide(DMSO) Liquid

    Dimethyl Sulfoxide(DMSO) liquid Dimethyl sulfoxide Product Description Dimethyl Sulfoxide(DMSO) liquid is an organic sulfide compound. The molecular formula is (CH3)2SO, It is a colorless, euweuh bau, and transparent liquid at room temperature. Ieu mangrupikeun salah sahiji jenis nyerep cai anu énak bisa dibakar. Cai mibanda ciri-ciri polaritas tinggi,
1 Page 1 of 1

Kirim pesen ka kami:

INQUIRY NOW
INQUIRY NOW